Selecteer een pagina

Over mij

Als seniorencoach ga ik graag met u op zoek naar het goud, waarbij uw eigen kwaliteiten, kracht en eigenschappen centraal staan.

Ik ben Cora Post

Ik ben Cora Post. Als echtgenote, moeder van 2 volwassen zonen, (schoon) dochter, (schoon) zus, vriendin, en verpleegkundige heb ik altijd een passie voor zorgen gehad.

Tijdens mijn werk als verpleegkundige in de ouderenzorg, constateerde ik dat veranderingen in het leven niet altijd makkelijk zijn. Zeker als het gaat om grote veranderingen als pensionering, het verliezen van dierbaren, en andere gebeurtenissen die een grote omslag betekenen in het leven.

Deze veranderingen kunnen gevoelens van eenzaamheid en vragen met betrekking tot zingeving met zich mee brengen. Daarnaast kwam ik regelmatig in aanraking met mantelzorgers, die moeite hadden om een balans te vinden tussen hun mantelzorgtaken en hun verdere leven. 

Dit motiveerde mij om deze vraagstukken aan te pakken, en te helpen bij deze soms moeilijke veranderingen die een nieuwe levensfase met zich meebrengen.

MET EEN LUISTEREND OOR EN EEN POSITIEVE EN EMPATHISCHE HOUDING DENK IK OPLOSSINGSGERICHT MEE OVER VRAAGSTUKKEN EN BIED IK BEGELEIDING BIJ HET OUDER WORDEN.”

Oud zijn, daar wordt over het algemeen niet positief tegen aan gekeken. We willen wel oud worden, maar we willen het liever niet zijn. Toch weet ik dat” oude jaren, ook gouden jaren kunnen zijn”.

Als Seniorencoach ga ik graag met u op zoek naar het goud, waarbij uw eigen kwaliteiten, kracht en eigenschappen centraal staan.

Gun jezelf een mooie oude dag!

Landelijk netwerk 
seniorencoaches

Na het behalen van mijn opleiding tot seniorencoach van Sonnevelt opleidingen heb ik me aangesloten bij Het Landelijk Netwerk Seniorencoaches.

De mensen die ons opzoeken staan centraal; we luisteren, volgen hun gedachten en gevoelens, stellen vragen, beschikken over begeleidingsinstrumenten. Hierdoor kunt u vanuit uzelf (ook) andere perspectieven ervaren.

www.lns-seniorencoach.nl

Hoe ziet u de weg naar ouder worden?

Als u hulp nodig heeft, ga ik graag een stukje met u mee op uw weg.

Neem vrijblijvend contact op zodat we kunnen kijken wat ik voor u kan betekenen.